Which Content Marketing Strategy Works in 2019

Which Content Marketing Strategy Works in 2019

Η τεχνολογία συνεχίζει να εμφανίζεται με υψηλές ταχύτητες και με τους ιδιοκτήτες επιχειρήσεων και τους πωλητές, αυτό σημαίνει να διατηρήσετε την αλλαγή και να μείνετε συντονισμένοι για να έρθετε περισσότερο. Οι προτιμήσεις κοινού επίσης συνεχίζουν να αλλάζουν.

Αν είστε ειδικός μάρκετινγκ περιεχομένου, γνωρίζετε ακριβώς πόσο σημαντικό είναι να παραμείνετε στην κορυφή του περιεχομένου σας και τι πρέπει να σημειώσετε είναι ότι το μάρκετινγκ περιεχομένου έχει αλλάξει εδώ και χρόνια.

Τώρα περισσότερες εταιρείες από ποτέ χρησιμοποιούν το περιεχόμενο για να κάνουν περισσότερα από τη δημιουργία ευαισθητοποίησης ή την ενίσχυση των προϊόντων.

Το χρησιμοποιούν για να κατευθύνουν άμεσα τα έσοδα, να γίνουν πιο αποτελεσματικά και να αλλάξουν την εμπειρία του πελάτη.

Εν ολίγοις, το μάρκετινγκ περιεχομένου χρησιμοποιείται για να κάνει κάτι περισσότερο από το μάρκετινγκ.

Πριν να δούμε ποιες στρατηγικές μάρκετινγκ περιεχομένου λειτουργούν πραγματικά και τι συμβαίνει, είναι σημαντικό για σας να καταλάβετε ποιο περιεχόμενο είναι πραγματικά το μάρκετινγκ.

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΚΑΙ ΟΦΕΛΗ ΤΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ;
Οφέλη από το μάρκετινγκ περιεχομένου

Το μάρκετινγκ περιεχομένου είναι ένα ταχέως αναπτυσσόμενο μέσο ψηφιακού μάρκετινγκ, καθώς το περιεχόμενο είναι το θεμέλιο των πάντων. είναι αυτή που συνδέει τη μάρκα σας με τους πελάτες.

Το μάρκετινγκ περιεχομένου ορίζεται ως μια διαδικασία πωλήσεων όταν δημιουργείτε και διαδίδετε συνεχώς σχετικές πληροφορίες σχετικές με την προσέλκυση και τη διατήρηση ενός κοινού με στόχο την απόκτηση εσόδων.

Στην κατηγορία περιεχομένου, ο τύπος του περιεχομένου που μοιράζεστε πρέπει να σχετίζεται με αυτό που πουλάτε. Εν ολίγοις, ενημερώνετε τους ανθρώπους για το προϊόν σας και δώστε τους λόγους για εμπιστοσύνη και αγορά.

Ο κόσμος του μάρκετινγκ έχει αλλάξει από τότε που ξεκίνησε το ψηφιακό εμπόριο και τώρα οι σημερινοί καταναλωτές έχουν πλήρη έλεγχο του τι συμβαίνει στο διαδίκτυο.

Οι ημέρες που μόλις ρίχνουν τίποτα στα κοινωνικά μέσα όπως το Twitter, το Facebook, το LinkedIn ή το Instagram και η κλήση διαφημίσεων έχουν φύγει.

Το περιεχόμενο πρέπει να είναι σχετικό και προσαρμοσμένο στις ανάγκες του καταναλωτή. Πρέπει να δημιουργήσετε κάτι για το οποίο μπορούν να επιστρέψουν.

Πρέπει να τους δώσετε έναν λόγο να πιστεύετε ότι αυτό που πουλάτε είναι το καλύτερο στην αγορά.

Αυτό είναι που το μάρκετινγκ περιεχομένου μάρκετινγκ είναι όλα σχετικά.

Το 2019, είναι πολύ σημαντικό να έχετε ένα σχέδιο μάρκετινγκ περιεχομένου που να βοηθά στην ευθυγράμμιση του περιεχομένου που παράγετε με τους επιχειρηματικούς σας στόχους.

Πρέπει να φτάσετε σε αυτό το σημείο όταν δημιουργείτε και δημοσιεύετε περιεχόμενο το οποίο το κοινό σας μπορεί να εντοπίσει προσωπικά και να βρει αρκετά νόημα για να σας βοηθήσει να επιτύχετε τους στόχους σας.

Αυτό δεν θα είναι εύκολο αν δεν συμβαδίσετε με τις μεταβαλλόμενες τάσεις στον κόσμο μάρκετινγκ περιεχομένου.

ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΕ ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΩΝ ΤΟ 2019
την ψηφιακή εποχή

Σε αυτήν την ψηφιακή εποχή, το είδος του περιεχομένου που δημιουργείτε θα ανοίξει τα μυαλά και τις καρδιές των καταναλωτών σας για να δώσουν προσοχή και πραγματικά να φροντίσουν το εμπορικό σήμα σας ή όχι.

Εάν είστε σε θέση να επικοινωνείτε με τους πελάτες σας με ειλικρινή και ανθρωπιστικό τρόπο, που ενισχύει περαιτέρω τη σχέση σας με αυτούς αντί να προσπαθείτε απλώς να ωθήσετε τα προϊόντα σας προς τα κάτω, τα αποτελέσματα και τα έσοδα τελικά θα αυξηθούν.

Εδώ είναι μερικές στρατηγικές μάρκετινγκ για περιεχόμενο που θα πρέπει πραγματικά να νοιάζονται αν πρόκειται να πετύχετε στις προσπάθειες μάρκετίνγκ σας:

ΜΙΚΡΟΙ ΕΝΙΣΧΥΤΕΣ
Το μάρκετινγκ επιρροής δεν είναι κάτι καινούργιο, παρόλο που η έννοια συχνά παρερμηνεύεται από πολλούς καταναλωτές και ιδιοκτήτες επιχειρήσεων. Δεν χρειάζεται να νοικιάσετε διασημότητες, ώστε το προϊόν σας να μπορεί να πουλήσει.

Αντ ‘αυτού, πρέπει να επανεξετάσετε ολόκληρη τη στρατηγική σας. Σκεφτείτε τους ηγέτες της βιομηχανίας ή της εξειδικευμένης επιχείρησής σας.

Ακόμη και μέσα σε αυτήν την εταιρεία, οι υπάλληλοί σας και οι πελάτες σας μπορεί να είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεστε για πρεσβευτές προϊόντων.

Σε αντίθεση με τη δημοφιλή πεποίθηση, το μάρκετινγκ επηρεασμού δεν είναι για την απόκτηση ενός γνωστού ενεργοποιητή και του δίνει χρήματα, ώστε να μπορούν να δημοσιεύουν το σήμα σας στα κανάλια κοινωνικών μέσων ενημέρωσης.

Αντ ‘αυτού, ίσως θέλετε να συνεργαστείτε μαζί τους σε κάτι που λέγεται κάτι ιδιαίτερο.

Αυτός είναι ο λόγος που τους κάνετε να πιστεύουν ότι δεν μοιράζονται μόνο το περιεχόμενό σας, αλλά δημιουργούν περιεχόμενο και το δημοσιεύουν στην πλατφόρμα σας, όπου μπορείτε να το προωθήσετε ως διαρκές περιεχόμενο. περιεχόμενο που διαρκεί για χρόνια και όχι μόνο μια μέρα ή λεπτά.

Κατά την πρόσληψη ενός επηρεαστή, η οικοδόμηση σχέσεων με αυτούς είναι πολύ σημαντική.

Υπάρχει ανάγκη να σκεφτούμε όσον αφορά τα μακροπρόθεσμα οφέλη και όχι μόνο να κάνουμε κλικ σε μερικές ιογενείς θέσεις.

Σκεφτείτε πώς μπορείτε να δημιουργήσετε μακροχρόνιες σχέσεις όπου και οι δυο σας μπορούν να έχουν αντίκτυπο στο τέλος της ημέρας.

You May Also Like

About the Author: admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *