HOW TO WRITE SEO-FRIENDLY BLOG POST TITLES: A 5-STEP CHECKLIST

HOW TO WRITE SEO-FRIENDLY BLOG POST TITLES

SEO (βελτιστοποίηση μηχανών αναζήτησης) έχει κακή φήμη αυτές τις μέρες. Για τους μη τεχνολογικούς ανθρώπους μπορεί να φαίνεται συγκεχυμένη και ακούμε συχνά πολλά μεικτά μηνύματα για πράγματα που δεν πρέπει να γίνουν. Περιττό να πω SEO αισθάνεται αδύνατο και με την ανάγνωση και τη χρήση μικρών κομματιών σε μια στιγμή, θα κάνετε τα λόγια σας είδος, επιτρέποντας σε περισσότερους ανθρώπους να έχουν πρόσβαση σε αυτά!

Πώς ξεκίνησε το SEO και τι είναι όλα σε ένα πολύ βασικό επίπεδο, βοηθά τους ανθρώπους να σας βρουν. Δεν υπάρχει τίποτα κακό με αυτό, αλλά όπου το SEO παίρνει μια κακή ραπα είναι ότι δεν είμαι ο μόνος που θέλει να πάρει οποιαδήποτε λέξη “κλειδί”, οπότε το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα είναι παρόμοιο με την σκιερή τακτική του να πάρει την προσοχή. Το κάπως σκιερό κομμάτι συχνά καλείται από τους ανθρώπους όταν χρησιμοποιούν τη λέξη SEO ως βρώμικη λέξη.

Έτσι, θα πρέπει η προτεραιότητά σας # 1 να συνδεθεί με τη δημιουργία αξίας και τη σύνταξη εκπληκτικού περιεχομένου χρήσιμου και χρήσιμου για τους ανθρώπους; Ναι. Αλλά το κάνετε για τον εαυτό σας και όλους εκείνους τους αγαπημένους ανθρώπους που θέλετε να βοηθήσετε μετά αν αγνοήσετε εντελώς SEO. Έτσι, εδώ είναι μια λίστα με 5 σημεία για να αναθεωρήσετε πριν κάνετε κλικ στο κουμπί “Δημοσίευση” ή “Επεξεργασία” στην ανάρτησή σας στο blog σας. Θυμηθείτε, αυτό δεν είναι πάντα ένα απαραίτητο βήμα κατά το blogging, αλλά αν έχετε περάσει κάποιο χρόνο και πραγματικά θέλετε να κάνετε ένα πραγματικά καλό κομμάτι, δώστε στον εαυτό σας αυτή την τεχνική για να δοκιμάσετε.

ΒΗΜΑ 1. ΚΙΝΗΣΕΤΕ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥΣ ΤΥΠΟΥΣ ΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΡΟΠΟΣ ΣΑΣ;
Αν έπρεπε να διαλέξετε μεταξύ δύο και τριών λέξεων για να περιγράψετε το περίγραμμα των 2.000 λέξεων που μόλις γράψατε, τι θα λέγατε; Ποια είναι τα βασικά θέματα; Όταν έχουμε μερικές λέξεις-κλειδιά και λέξεις-κλειδιά για να δουλέψουμε, είναι εύκολο να αναζητήσετε λέξεις-κλειδιά και να επιλέξετε το τελευταίο θέμα.

Για παράδειγμα, θα χρησιμοποιήσουμε τη δημοσίευση ιστολογίου που έγραψα για να συνεχίσω την περιπέτεια μου να αρχίσει να τρέχει. Έχω γράψει ένα blog-γραπτό άρθρο των πραγμάτων που έχω διαβάσει, έτσι σκέφτηκα blog post μου μπορεί να είναι κάτι για αυτό – πράγματα που έμαθα ή πώς να ξεκινήσει η διαδικασία.

Θέματα θεμάτων:

Πώς να ξεκινήσετε να τρέχετε
Πώς να ξεκινήσετε να τρέχετε
Μάθημα πώς να τρέξει
43 πράγματα που έμαθα από την εκτέλεση
ΒΗΜΑ 2. ΕΡΕΥΝΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΟΣ
Αν έχετε σκληρό χρόνο με το Βήμα 1, το επόμενο βήμα σας θα πρέπει να είναι να επικοινωνήσετε με την Google και να πληκτρολογήσετε μερικές λέξεις και φράσεις από το Βήμα 1, έτσι ώστε να μπορέσουμε να έχουμε μια ιδέα για το πώς να προφέρουμε καλύτερα τις λέξεις-κλειδιά μας. Για παράδειγμα:

google λέξη-κλειδί

Τώρα τα αποτελέσματα είναι ελλιπή, καθώς μπορούν να επηρεαστούν από προηγούμενα δεδομένα αναζήτησης και μας δίνουν επίσης φράσεις που αρχίζουν με το στοιχείο που δακτυλογήσαμε. Για παράδειγμα, δεν βλέπετε “πώς να ξεκινήσετε” σε αυτήν τη λίστα. Εναλλακτικά, μπορούμε να προχωρήσουμε στο εργαλείο έρευνας λέξεων-κλειδιών:

Η Google χρησιμοποίησε ένα απλό εργαλείο “Λέξεις-κλειδιά” που άλλαξε και μεταφέρθηκε στην πλατφόρμα του AdWords. Δεν χρειάζεται να ξοδεύετε χρήματα στο AdWords για να χρησιμοποιήσετε το εργαλείο, είναι πολύ δύσκολο να το βρείτε και δεν είναι τόσο εύκολο στη χρήση τώρα. Ακολουθεί ένα εργαλείο και μια περιγραφή από την Google. Γι ‘αυτό εισαγάγετε μερικές από αυτές τις ιδέες για θέματα και κάντε κλικ στην καρτέλα “Ιδέες για λέξεις-κλειδιά” και επεξεργαστείτε με “Avg. μηνιαίες αναζητήσεις “. Θα δείτε επίσης μερικές λέξεις-κλειδιά στο παρακάτω πλαίσιο, το οποίο μπορεί να σας δώσει μερικές ιδέες.

ένα βασικό εργαλείο

Θα δείτε ότι το “τρέξιμο εκκίνησης” έχει υψηλό όγκο αναζήτησης, αλλά καθώς είναι υψηλό, μπορεί να δυσκολεύομαι να βρω αυτό το όνομα, γι ‘αυτό θα πυροβολήσω το “Πώς να ξεκινήσω να τρέχω” ως το καλύτερο στοίχημα σε αυτή τη θέση.

Θυμηθείτε, πρέπει να επιλέξετε κάτι σχετικό, όχι μόνο κάποια αναζήτηση υψηλής ποιότητας, οπότε αν δεν ταιριάζει με το περιεχόμενό σας, μην είστε ανόητος!

Θέμα: Πώς να αρχίσετε να τρέχετε
Permalink: Δεν είμαι σίγουρος ακόμα

ΒΗΜΑ 3. ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ URL σας.
Το Permalink μπορεί επίσης να ονομάζεται url url. Είναι μόνο μέρος του συνδέσμου πίσω από το όνομα τομέα σας. Για παράδειγμα: poweredbytofu.com/how-to-start-running Το Permalink θα εμφανιστεί αυτόματα στο WordPress στο κάτω μέρος του τίτλου, κατά την επεξεργασία μιας ανάρτησης. Θέλετε να μετατρέψετε πριν δημοσιεύσετε! Αντί της αυτόματης έγκρισης των λέξεων στο άρθρο, θα θέλαμε να χρησιμοποιήσουμε μερικές από τις λέξεις που ερευνήσαμε στο Βήμα 2, αλλά να τους κρατήσουμε πολύ σύντομες. Απλά κάντε κλικ στο κουμπί επεξεργασίας και πληκτρολογήστε τον τίτλο. Είναι ακόμα μια πολύ καλή πρακτική να διαχωρίζετε λέξεις από μια εξόρμηση έτσι ώστε οι μηχανές αναζήτησης να γνωρίζουν ποιες είναι οι λέξεις.

αλλαγή της διεύθυνσης

Θυμηθείτε, έχετε την επιλογή να αλλάξετε τον τίτλο σας αργότερα, αλλά ποτέ δεν θέλετε να αλλάξετε την αρχική διεύθυνση URL. Η αντικατάσταση urls είναι ένα μεγάλο no-no και απαιτεί s

ασχολείται με βρώμικα πράγματα όπως ανακατευθύνσεις και πράγματα που μπορεί να είναι ένα μεγάλο πρόβλημα.

Έτσι, με βάση την έρευνα του παρελθόντος, ακούγεται πώς να αρχίσετε να τρέχετε ή πώς να αρχίσετε να κάνετε μπορείτε να κάνετε μια καλή urg. Καθώς ενδέχεται να αλλάξω το θέμα στο μέλλον, θα έχω μια διεύθυνση URL URL για να χρησιμοποιήσω τη λέξη “εκκίνηση”. Μερικές φορές έχει νόημα η εναλλαγή λέξεων σε μια διεύθυνση URL. Για παράδειγμα, μερικές φορές θα διαπιστώσουμε ότι ο όγκος αναζήτησης είναι πολύ υψηλός για το νήμα στις γραμμές “πώς να ξεκινήσετε”. Αυτός ακούγεται μάλλον yoda-ish και δεν θέλουμε να προσθέσουμε έναν τίτλο σε αυτό, αλλά μπορούμε να ορίσουμε το permalink όπως είναι (π.χ. use-start-up) Στην περίπτωση αυτή δεν είναι αυτή η περίπτωση, έτσι ώστε να μπορέσουμε να μεταναστεύσουμε

επόμενο βήμα.

Θέμα: Πώς να αρχίσετε να τρέχετε
Permalink: έναρξη εργασίας

ΒΗΜΑ 4. ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΗ. ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΣΑΣ;
Τώρα που έχουμε έτοιμο το φιλικό μας θέμα, θέλουμε να το απελευθερώσουμε για να προσελκύσουμε αναγνώστες. Θέλουμε να δώσουμε στο άρθρο μας μια μεγάλη βολή, Αν οι αναγνώστες μας δεν αισθάνονται σαν τις θέσεις που έκαναν κλικ για να μας διαβάσουν ακριβώς τι είπαμε ότι θα είναι, δεν κάνουμε την εμπιστοσύνη! Έτσι αν δεν είχα ονομάσει μόνο αυτό το άρθρο “Running”, δεν θα το ονόμαζα “Ένας επεξηγηματικός οδηγός για να μάθεις να τρέχεις” ή “Όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις για να τρέξεις τον πρώτο σου αγώνα”. Σε αυτή τη θέση, πρέπει να είναι λίγο πιο μετριοπαθής και πιο προσωπικό. Επομένως, αν θέλετε να κάνετε μια θέση, μια λίστα με αριθμούς, να ρωτήσετε μια ερώτηση, να πάτε στον πάγκο, να προχωρήσετε για τη διασκέδαση ή τον “Καλό” τρόπο, απλά βεβαιωθείτε ότι το αρχικό περιεχόμενο μπορεί να φτάσει στην αξίωση του τίτλου σας. Θέλουμε να «αντιγράψουμε» τους μαθητές μας, αλλά δεν θέλουμε να τις παραπλανήσουμε. Είναι μια λεπτή γραμμή.

Γράψτε κάποιες ιδέες που είναι παρόμοιες με αυτές που κάναμε στο Βήμα 1, αλλά είναι σύμφωνες με την εισαγωγή “Πώς να ξεκινήσετε”. Παραδείγματα: Πώς να ξεκινήσω μια εκτέλεση – 43 πράγματα που έμαθα. Όλα όσα πρέπει να ξέρετε πώς να ξεκινήσετε να τρέχετε. Πώς να ξεκινήσετε την εκτέλεση – Τα πρώτα μου 200 μίλια. Πώς να ξεκινήσετε ένα τρέξιμο: 43 συμβουλές από τα πρώτα μου 200 μίλια. Μου αρέσει το τελευταίο το καλύτερο, γι ‘αυτό θα συνεχίσω. Ήταν, αλλά το permalink μου είναι σύντομο και δεν προσπαθώ (και δεν θα μπορώ να) google τη λέξη-κλειδί για κάτι σαν “τρέξιμο” ούτως ή άλλως.

Τίτλος: Πώς να ξεκινήσετε μια εκτέλεση: 43 συμβουλές από τα πρώτα μου 200 μίλια
Permalink: έναρξη εργασίας

You May Also Like

About the Author: admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *