How to use Visual Content to Maximize Interaction in Digital Marketing

How to use Visual Content to Maximize Interaction in Digital Marketing

Η μέση ταχύτητα του Διαδικτύου έχει ανέβει στα 18,8 Mbps από 3 Mbps σε μια δεκαετία και αναμένεται να αυξηθεί με κρίσιμο ρυθμό τα επόμενα χρόνια με την εισαγωγή της ευρυζωνικής σύνδεσης ινών. Δέκα χρόνια πίσω, η online ροή βίντεο περιλάμβανε μεγάλο χρόνο αναμονής ενώ το βίντεο κινείται λόγω της ταχύτητας του Internet. Η αποθήκευση δεδομένων είναι ένα πράγμα του παρελθόντος καθώς μπορείτε να μεταφέρετε περιεχόμενο βίντεο online σχεδόν αμέσως χωρίς καθυστέρηση, ακόμη και όταν βλέπετε το smartphone ή τον υπολογιστή σας.

ψηφιακό εμπορικό σήμα

Οι τεχνολογικές εξελίξεις και το διαδίκτυο υψηλής ταχύτητας έχουν επιτρέψει τη χρήση του μάρκετινγκ περιεχομένου βίντεο. Ξεκίνησε κυρίως ως add-on για mainstream διαφήμιση που προβλήθηκε σε ρυμουλκούμενα τηλεόρασης και ταινιών, αλλά γρήγορα έγινε ένα αποτελεσματικό εργαλείο μάρκετινγκ για επιχειρήσεις όλων των μεγεθών. Το μάρκετινγκ βίντεο έχει γίνει ένα πολύ σημαντικό εργαλείο για το ψηφιακό μάρκετινγκ. Σύμφωνα με πρόσφατη μελέτη, η χρήση οπτικού περιεχομένου είναι 600% πιο αποτελεσματική από την εκτύπωση και την άμεση αλληλογραφία. Ακολουθούν ορισμένες συμβουλές για το πώς μια επιχείρηση μπορεί να χρησιμοποιήσει οπτικό περιεχόμενο για την ανάπτυξη συνεργασιών ψηφιακού μάρκετινγκ:

Ορισμός Προϊόντος Βίντεο: Αυτή η είναι η κορυφή της λίστας γιατί κάθε φορά που ξεκινάτε ένα νέο προϊόν ή υπηρεσία, είναι πολύ σημαντικό για το κοινό σας να κατανοεί το προϊόν. Είναι επίσης εύκολο να διασκεδάσετε παρέχοντας το σωστό μήνυμα. Το νέο προϊόν μπορεί εύκολα να εξελιχθεί σε ένα web βίντεο του βίντεό σας, καθώς το κινούμενο βίντεο είναι το τέλειο εργαλείο για να εξηγήσετε ακόμα και τις πιο δύσκολες ιδέες. Βίντεο όπως αυτό μπορεί να είναι πολύ συμπεριλαμβανόμενη από τις πολλές ερωτήσεις που μπορεί να έχει ένας πελάτης για το τι μπορείτε να προσφέρετε καλύπτεται. Μια σύντομη περιγραφή βίντεο, εύκολη στην κατανόηση, διασκέδαση να παρακολουθήσετε, μπορεί να προχωρήσει πολύ, καθώς μπορεί να συνεχίσει να κατεβάζει την επισκεψιμότητα του ιστότοπού σας σε υπηρεσίες streaming βίντεο όπως το YouTube στο μέλλον.
Περιγραφικό βίντεο προϊόντος

Προτεινόμενο περιεχόμενο χρήστη: Αν και το περιεχόμενο βίντεο που διατίθεται στο εμπόριο υποστηρίζεται από έρευνα αγοράς, επιλογή λέξεων και βέλτιστα εργαλεία, ο τρόπος με τον οποίο ένας χρήστης εμπλέκεται / πληροφορίες για το προϊόν σας μπορεί μερικές φορές να έχει μεγάλη αποτελεσματικότητα. Μπορεί να οργανωθεί η προώθηση τέτοιου είδους δημιουργίας περιεχομένου, προσφορών, ειδικών εκπτώσεων και διαγωνισμών. . Οι χρήστες που ελέγχουν τα προϊόντα σας, δημιουργούν βίντεο για να εξηγήσουν πώς λειτουργεί ή να μοιραστούν τις συμβουλές τους για να κάνουν την καλύτερη χρήση καθαρού χρυσού. Η πειστική δύναμη του οπτικού περιεχομένου που παράγει ο χρήστης για να προσελκύσει πωλήσεις ως τέτοιο περιεχόμενο συνδυάζεται ως μη εξουσιοδοτημένη άποψη και μπορεί να ανιχνευθεί σε έναν πιθανό αγοραστή. Η χρήση του UGC θεωρείται συνεπώς ως ένα τεράστιο πλεονέκτημα, καθώς είναι σχετικά φθηνό για την επιχείρηση.
Δοκίμια βίντεο: Ιστορίες επιτυχίας για τους πελάτες σας για να επιτρέψετε το καλύτερο που μπορείτε να βρείτε. Μπορείτε να ζητήσετε από τους υπάρχοντες πελάτες σας να απολαύσουν τις υπηρεσίες σας για να μοιραστούν την εμπειρία τους με την κάμερα και θα χαρούμε να διαπιστώσουμε ότι οι περισσότεροι πελάτες αισθάνονται καλά για την εμφάνιση αυτών των βίντεο. Οι πελάτες που είναι ευχαριστημένοι με τα προϊόντα σας είναι συχνά πολύ χαρούμενοι που μοιράζονται τις γνώσεις τους και συνιστούν την επιχείρησή σας.
Email-Click-To Rate

Μάρκετινγκ μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: Γνωρίζατε ότι μια αύξηση 13% της CTR λαμβάνεται υπόψη εάν η λέξη “βίντεο” βρίσκεται στην ουρά μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου; Πιστεύετε ότι το μάρκετινγκ ηλεκτρονικού ταχυδρομείου είναι τόσο θανατηφόρο όσο και πολλοί άλλοι στη βιομηχανία; Με οπτικό περιεχόμενο για να δημιουργήσετε το κοινό-στόχο σας και μια αόριστη και διορατική έκκληση για δράση, η καμπάνια ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας είναι έτοιμη να πετύχει.
Webinar: Οργανώστε ένα webinar για να συζητήσετε εμπειρογνώμονες του κλάδου με διάφορα θέματα που ενδιαφέρουν το κοινό σας και άλλες ερωτήσεις που λαμβάνετε μέσω ενός ιστότοπου, ενός τηλεφώνου, ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή κοινωνικών μέσων. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Facebook live για να μεταδώσετε το webinar και να επιτρέψετε στο κοινό σας να επικοινωνήσει μαζί σας σε πραγματικό χρόνο. Μπορείτε να απαντήσετε στις ερωτήσεις τους ενώ σας παρακολουθούν. Βίντεο όπως αυτά μπορούν να προσελκύσουν περισσότερους θεατές όταν ανακοινώσετε την ακριβή ώρα που θα μεταδοθεί. Αυτά τα βίντεο μπορούν να αναλυθούν αργότερα στα κοινωνικά μέσα, όπως οι μικρογραφίες στις καμπάνιες μάρκετινγκ ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και άλλα.
Βίντεο ευαισθητοποίησης μάρκας: Μια ιστορία που εμπνέει τους ιδρυτές μιας επιχείρησης να δημιουργήσει μέχρι στιγμής μια εταιρεία, ναυτιλία, όραμα και το ταξίδι προϊόντων μπορεί να προσελκύσει το κοινό-στόχο σας. Μπορεί να βοηθήσει πολύ στην οικοδόμηση της αναγνωρισιμότητας της επωνυμίας σας και επιτρέπει στην επιχείρηση να δείξει το προϊόν της καλύτερα από τον ανταγωνισμό.
Οπτικό περιεχόμενο και ψηφιακό μάρκετινγκ

Τώραδεδομένου ότι έχετε ήδη πρόσβαση στο οπτικό περιεχόμενο την επίδραση που μπορείτε να δημιουργήσετε χρησιμοποιώντας το ψηφιακό μάρκετινγκ, θα έχετε σαφή πρόθεση να δημιουργήσετε περιεχόμενο. Δείτε τα επίπεδα αφοσίωσής σας αρχίζουν να αυξάνονται και αν δεν έχετε το σωστό προθέρμανσης για να το κάνετε αυτό, μπορείτε να αναθέσετε την παραγωγή του Σίδνεϊ με εξαιρετικά αποτελέσματα. Με τη σωστή βοήθεια των εμπειρογνωμόνων, η δημιουργία μεγάλου περιεχομένου θα είναι ευκολότερη από ποτέ καθώς έχουν την τεχνογνωσία να κάνουν μερικά από τα πιο περίπλοκα πράγματα.

You May Also Like

About the Author: admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *