How to Get Your Content Promoted on Social Media by Bloggers and Influencers

How to Get Your Content Promoted on Social Media by Bloggers and Influencers

Η εμπορία του περιεχομένου σας μέσω των κοινωνικών μέσων ενημέρωσης μπορεί να είναι αρκετά δύσκολη. Απλώς ζητήστε από οποιαδήποτε ομάδα διαφημίσεων που έχει ποτέ ζητηθεί να δημιουργήσει μια διαφήμιση που είναι “δυνητικά ιογενής”. Μερικές φορές τα περίεργα πράγματα πιάνονται, ενώ έξυπνες καμπάνιες που παράγονται από κορυφαία ταλέντα αποτυγχάνουν με έκπληξη.

Ωστόσο, τα καλά νέα είναι ότι δεν χρειάζεται να το κάνετε μόνοι σας. Η επιρροή στα κοινωνικά μέσα είναι ένα μυστικό εργαλείο για έναν ψηφιακό έμπορο. Αυτές οι καρδιές του διαδικτύου μπορούν να διοικούν μια πιστή στρατιά από πιστούς και αφοσιωμένους οπαδούς, μερικές φορές ένα σταθερό εκατομμύριο.

Επιρροές – Προώθηση περιεχομένου –

Περίπου το 49% των ανθρώπων δήλωσαν ότι βασίζονται σε κοινωνικά μέσα μαζικής ενημέρωσης όταν πρόκειται για συστάσεις προϊόντων. Σύμφωνα με μια μελέτη, οι εταιρείες κέρδισαν κατά μέσο όρο 6,50 δολάρια στις τιμές των μέσων ενημέρωσης για κάθε δολάριο που δαπανάται για τους επηρεαστές.

Έτσι, μπορείτε πιθανώς να δείτε τα οφέλη από τη χρήση μάρκετινγκ επιρροής για να συμπληρώσετε τις υπάρχουσες δραστηριότητες μάρκετινγκ. Σε αυτήν την ανάρτηση, θα δούμε πώς μπορείτε να προωθήσετε το περιεχόμενό σας με τη βοήθεια bloggers και επηρεαστών.

1. Έχετε ένα κατάστημα
Εάν πρόκειται να εισέλθετε στην αγορά επιρροής για να προωθήσετε το περιεχόμενό σας, θα πρέπει να δεσμευτείτε γι ‘αυτό. Δεν είναι καιρός να ‘φτεράσετε φτερά’. Συγκεκριμένα, εσείς βλέπετε πόσο θα πάρετε εάν η εκστρατεία αποπληρωθεί. Θέστε λοιπόν σαφείς στόχους για την καμπάνια σας και εργαστείτε προς αυτά.

Βεβαιωθείτε ότι αυτοί οι στόχοι είναι σαφείς και μετρήσιμοι. Αναμφισβήτητα, ο κύριος στόχος θα είναι η αύξηση των πωλήσεων και η αύξηση των ποσοστών μετατροπής.

Ωστόσο, υπάρχουν μερικές μετρήσεις πάνω από την κατώτατη γραμμή που αξίζει να παρακολουθήσετε προσεκτικά. Αυτό θα μπορούσε να αυξήσει την επισκεψιμότητα στον ιστότοπό σας ή να αυξήσει τον αριθμό των οπαδών που έχετε στους λογαριασμούς των κοινωνικών μέσων σας.

Επιρροές και Μάρκετινγκ περιεχομένου

Τα χαρακτηριστικά αυτής της στρατηγικής θα ποικίλλουν από τη δημοσίευση σε ταχυδρομείο και όποτε οι προγραμματιστές σας πρέπει να δημοσιεύσουν περιεχόμενο που υποστηρίζουν. Ενώ πολλές εταιρείες συνδέουν αυτό το θέμα, πάρα πολλοί ξεχνούν να κλείσουν το ίδιο μονοπάτι για τις εκστρατείες τους, όπως η χρήση του hashtag, η δημόσια ομιλία, η γεωγραφική τοποθέτηση κλπ.

Πολλά εμπορικά σήματα επιθυμούν να χρησιμοποιούν πολύ λίγους hashtags στις θέσεις τους. Αυτό μπορεί να φαίνεται σαν ένας πολύ καλός τρόπος για να κρατήσετε την καμπάνια εστιασμένη και πολλοί θεωρούν τη χρήση των hashtags με τον σωστό τρόπο. Ωστόσο, μια μελέτη του 2018 διαπίστωσε ότι οι θέσεις με περίπου 11 hashtags τείνουν να αποκτούν μεγαλύτερη αφοσίωση από τους χρήστες.

Μια καλή προώθηση είναι πάντα αποτελεσματική όταν εξαντλείτε κάθε δολάριο στο οποίο επενδύετε. Και είναι πολύ πιο πιθανό ότι θα αποκομίσετε περισσότερα από την κακή τύχη σας με μια καλά κατασκευασμένη στρατηγική παρά από τη λήψη μιας στρατηγικής διανομής ή δίνοντας στους επηρεαστές σας έναν πολύ μικρό οδηγό για το πώς θέλετε να εκτελείτε τις εκστρατείες σας μαζί τους.

2. Κοιτάξτε για τα χέρια
Το επόμενο βήμα είναι να αποφασίσουμε ποιες πλατφόρμες θα επικεντρωθούμε. Αυτό εξαρτάται πραγματικά από το είδος του περιεχομένου που θέλετε να προωθήσετε και από το πώς φαίνεται στο ακροατήριό σας.

Για παράδειγμα, εάν θέλετε οι χρήστες να βλέπουν το έγγραφο που έχετε κάνει, ίσως θελήσετε να εστιάσετε στο YouTube, το Facebook και το Vimeo, με αυτή τη σειρά. Το νέο βιντεοπαιχνίδι θα ενισχυθεί περαιτέρω με την ενσωμάτωση του Twitch και του YouTube. Εναλλακτικά, αν προωθήσετε κάτι που στοχεύει σε μικρότερο πληθυσμό, θα θέλετε να εστιάσετε περισσότερο σε πλατφόρμες όπως το Snapchat και το Instagram.

Είναι δίκαιο να πείτε ότι είναι καλύτερο να κολλήσετε σε μια πλατφόρμα που αντανακλά καλύτερα το περιεχόμενό σας. Ακόμη και αν δεν είναι η δημοκρατική σας επιλογή. Μπορείτε ακόμα να χρησιμοποιήσετε δευτερεύουσες διαφημιστικές προσπάθειες σε άλλες πλατφόρμες για να οδηγήσετε την κυκλοφορία στην αφετηρία σας, ώστε να μπορείτε να απολαύσετε το καλύτερο και των δύο κόσμων.

Ορισμένα προϊόντα είναι δύσκολο να πωληθούν καλά σε άλλα φόρουμ. Και αυτό συμβαίνει συχνά όταν το προϊόν που σας ενδιαφέρει είναι ικανοποιημένο. Για παράδειγμα, η δωρεάν υπηρεσία βίντεο “VideoBlocks” επικεντρώνεται στις ισχυρές πωλήσεις της στο YouTube.

Πηγή εικόνας: YouTube

Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι το προϊόν είναι εύκολο να εμφανιστεί με βίντεο. Αλλά και επειδή η βασική πελατειακή βάση για τέτοιες υπηρεσίες είναι οι ίδιοι οι δημιουργοί βίντεο στο διαδίκτυο. Και οι περισσότεροι από αυτούς είναι συχνά πολύ ενεργοί στο YouTube.

3. Πάρτε τη δύναμη της δεξιάς
Τώρα που έχετε αποφασίσει σε ποιες από τις καμπάνιες σας να επικεντρωθούν, τώρα είναι η ώρα να αποφασίσετε τι κλήσεις και bloggers να φτάσετε. Οι επιρροές των κοινωνικών μέσων έρχονται σε πολλές μορφές. Με εξαίρεση κάποιες εξαιρέσεις, οι περισσότεροι άνθρωποι τείνουν να εστιάζουν το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου τους καλύπτοντας τα κεκτημένα συμφέροντα.

Αυτό βοηθά πραγματικά πολύ. Με την εστίαση αποκλειστικά σε επιρροές των οποίων οι θεατές είναι παθιασμένοι με το περιεχόμενό σας, μπορείτε γρήγορα να δημιουργήσετε μια δική σας καμπάνια

ισχυρή και πρακτική βοήθεια.

Η καλύτερη προσέγγιση εδώ καθορίζεται συνήθως από το μέγεθος της εταιρείας σας και από τη διαφήμιση που έχετε ήδη. Στην αρχή, είναι συχνά πιο σημαντικό να συνεργαστούμε με λιγότερο έμπειρους ανθρώπους με πιο αφοσιωμένο κοινό.

Καθώς μεγαλώνετε και φτάσετε στον κορεσμό, πηγαίνετε

Για ένα τόσο μικρό κοινό, γίνεται πιο πολύτιμη η εύρεση μεγάλων ομάδων κοινού. Ή τα ποσοστά αφοσίωσής τους είναι λάθος.

Για παράδειγμα, ο ωρολογοποιός Daniel Wellington έχει δει μεγάλη επιτυχία στις κοινωνικές του εκστρατείες που επικεντρώνονται στη συνεργασία με διάφορους ακτιβιστές μικρής κλίμακας.

Μάρκετινγκ επιρροής – Προώθηση περιεχομένου του Blogger

Φωτογραφίες μέσω του Instagram

Αυτό το στάδιο της διαδικασίας τείνει να είναι χρονοβόρο και είναι επίσης ένας τόπος όπου πολλοί πωλητές κάνουν λάθη. Όχι επειδή κάνουν κακές αποφάσεις, αλλά επειδή οι αποφάσεις τους βασίζονται σε ελλιπή δεδομένα. Για το λόγο αυτό, αξίζει να υποβληθεί η βοήθεια των εργαλείων μάρκετινγκ επιρροής.

Πλατφόρμες όπως το Grin, για παράδειγμα, μπορούν να σας βοηθήσουν να βρείτε τους επιρροούς με την καλύτερη έκθεση και το κοινό που προσπαθείτε να προσεγγίσετε. Μπορούν επίσης να μειώσουν κάθε μέγεθος παρατηρητών κρούσης και να φτάσουν στην πλατφόρμα.

Μακροπρόθεσμα, πόροι όπως αυτοί μπορούν να εξοικονομήσουν πολύ χρόνο και χρήμα. που θα σας επιτρέψει να εστιάσετε περισσότερο στους πόρους σας και να εξασφαλίσετε την καλύτερη απόδοση επένδυσης (ROI) για την καμπάνια σας.

You May Also Like

About the Author: admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *