Content Marketing Best Practices – Pro Tips for Digital Marketing

Content Marketing Best Practices – Pro Tips for Digital Marketing

Το μάρκετινγκ περιεχομένου είναι ένα πολύ ευαίσθητο θέμα του ψηφιακού μάρκετινγκ και η επιτυχία του αφορά τη φροντίδα και την προσοχή που παρέχει. Οι οργανισμοί που έχουν επιτυχία στο μάρκετινγκ περιεχομένου μπορούν να βρεθούν πιο αφοσιωμένοι στο σχεδιασμό και τη στρατηγική για το σκοπό αυτό. Ωστόσο, η δέσμευση δεν σημαίνει ότι ξοδεύουν πάρα πολλά χρήματα σε αυτό ή δημιουργούν ένα μεγάλο μέρος του περιεχομένου, αλλά όλα αυτά είναι γνωστά για την τακτική των συναλλαγών.

Μετά από πολυετή δοκιμή δοκιμών και σφαλμάτων, εδώ μοιράζουμε σχετικές πληροφορίες όσον αφορά τις βέλτιστες πρακτικές πωλήσεων. Πριν ξεκινήσετε να διαβάζετε αυτές τις δοκιμασμένες συμβουλές, θα πρέπει να ευθυγραμμίσετε τη νοοτροπία σας με την ιδέα-κλειδί “γνωρίζοντας ότι το ακροατήριό σας είναι το πρώτο βήμα προς την επιτυχία”.

Στρατηγική μάρκετινγκ περιεχομένου

Σε αυτή την περίπτωση, πρέπει να δημιουργήσετε τον ιδανικό αγοραστή σας, ο οποίος ποικίλλει από επιχείρηση σε επιχείρηση, λαμβάνοντας υπόψη την ηλικία, το φύλο, τις λειτουργίες εργασίας, την τοποθεσία, τις βιομηχανίες κ.λπ. Χρησιμοποιήστε όλες αυτές τις καταχωρίσεις για να μηδενίσετε τις πιθανές προοπτικές σας. Το μάρκετινγκ περιεχομένου είναι το καθήκον της οικοδόμησης της αξιοπιστίας και της εμπιστοσύνης της μάρκας σας. Δεν θα πετύχετε ακόμη και με το καλύτερο σχέδιο αν το κοινό-στόχος σας (μάρκα καταναλωτών) δεν σας θεωρεί ελκυστικό και σχετικό. Στη συνέχεια, εξετάστε την κατηγορία στρατηγικών ευφυούς περιεχομένου.

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΤΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΜΕΛΕΤΗΣ – ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ
ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ BLOG
Από όπου το κοινό-στόχος συγκεντρώνει πληροφορίες.

Μην το δημοσιεύετε μάταια – Βεβαιωθείτε ότι το θέμα που χρειάζεστε για άρθρα blog είναι τα σχετικά σημεία για το κοινό-στόχο σας, ότι επικοινωνείτε καλά. Μπορείτε να κάνετε βασική έρευνα λέξεων-κλειδιών χρησιμοποιώντας εργαλεία όπως Searchmetrics, SEMrush, κλπ. Για τον εντοπισμό θεμάτων. Οι άνθρωποι δεν θέλουν πραγματικά τα προϊόντα, αλλά θέλουν απαντήσεις.
Εξασφάλιση της αναγνωσιμότητας – Πάντα να παρουσιάζετε το περιεχόμενό σας σε σύντομες παραγράφους με άφθονο χώρο, εγκαταστάσεις πολλαπλών επιπέδων κλπ., Για να καταστεί πιο ενδιαφέρουσα για τους ανθρώπους από την παρουσίαση κειμένου.
Επίκαιρο, σωστό μέγεθος – Ακολουθήστε τις βέλτιστες πρακτικές μετρώντας τις σωστές λέξεις για μια ανάρτηση ιστολογίου και ακόμη και προσπαθώντας να τις στείλετε έγκαιρα σε ένα ευρύτερο κοινό για να εξασφαλίσετε την αναγνωσιμότητα.
Σύστημα μάρκετινγκ περιεχομένου

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ
Οι λέξεις-κλειδιά είναι προτάσεις που χρησιμοποιεί το κοινό σας για να αναζητήσει τις απαντήσεις τους.

Μην εισάγετε μόνο λέξεις-κλειδιά – Από την ενημέρωση του αλγόριθμου Panda της Google, θα σας τιμωρηθεί όταν θα επιτευχθεί η ανακάλυψη λέξεων-κλειδιών. Είναι μια μορφή μαύρου καπέλου επικάλυψη SEO, και θα πρέπει να αποφύγετε τις κρυφές λέξεις-κλειδιά, το διπλό περιεχόμενο και τη συνολική συμπαιγνία.
Σχετικά με τα θέματα που σχετίζονται με την κάλυψη – ο αλγόριθμος της μηχανής αναζήτησης Hummingbird της Google είναι σε θέση να επεξεργάζεται φυσικές γλώσσες για να κατανοεί τον συγκεκριμένο σκοπό του χρήστη και να ελέγχει τη σημασία της ομοιότητας με τους όρους αναζήτησης. Επομένως, η συζήτηση σχετικών θεμάτων μπορεί να αυξήσει την προβολή σας.
Γράψτε ενημερωτικό περιεχόμενο με βάση τη λέξη-κλειδί – Δεν είναι η χρήση λέξεων-κλειδιών, αλλά η χρήση λέξεων-κλειδιών που έχουν νόημα. Έτσι, η υψηλή βαθμολογία συγκρίνοντας ορισμένες λέξεις-κλειδιά σημαίνει ότι πρέπει να γράψετε το πιο σχετικό κομμάτι περιεχομένου για να χρησιμεύσει ως η σωστή πηγή για τη λέξη-κλειδί.
SEO-Συμβουλές-Λέξεις-κλειδιά

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΚΑΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΝΑΓΝΩΣΗΣ ΣΑΣ
SEO είναι η επιστήμη της παραγωγής φυσικών και ελεύθερων αποτελεσμάτων αναζήτησης μέσω των μηχανών αναζήτησης.

Κάντε μοναδικό περιεχόμενο – Κάθε σελίδα που δημιουργείτε για τον ιστότοπο της επιχείρησής σας πρέπει να περιλαμβάνει νέο και διαφορετικό περιεχόμενο. Κάθε σελίδα βρίσκεται σε όρους αναζήτησης και εάν το περιεχόμενο της σελίδας ικανοποιεί το σκοπό, υπάρχει μεγαλύτερη πιθανότητα η σελίδα σας να ξεπεράσει τα SERP.
Γράψτε σχετικά με πραγματικούς χρήστες – Ερευνήστε τη σχετική αγορά για να στοχεύσετε το κοινό-στόχο σας. Δεν στοχεύετε πραγματικά στους μηχανικούς της μηχανής αναζήτησης, αλλά στους πραγματικούς ανθρώπους. Εάν θέλετε οι άνθρωποι να σκέφτονται ότι αξίζετε, να μεγαλώνετε πάντα το περιεχόμενο και τους ανθρώπους στο μυαλό. Μην ανησυχείτε για την κατανόηση των ρομπότ. Σχεδιάζονται επίσης για τον εντοπισμό του ανθρώπινου περιεχομένου.
Οι σωστές επανασύνδεσμοι είναι το κλειδί – Όποτε ένας χρήστης συνδέει πίσω στο περιεχόμενό σας, βοηθά στη βελτίωση του SEO σας. Αυτός είναι ένας μεγάλος λόγος για τον οποίο πρέπει να εντυπωσιάσετε τους ανθρώπους και να κερδίσετε τα σωστά backlinks. Τα backlinks είναι χρυσά snitches στο μάρκετινγκ περιεχομένου.
Περιεχόμενο SEO

ON-PAGE SEO
Βελτιστοποιεί το περιεχόμενο ιστού και βελτιστοποιεί την αξία της σελίδας SEO.

Ορίστε Meta – Χρησιμοποιήστε τις ετικέτες Meta, οι οποίες υπάρχουν για να περιγράψετε το περιεχόμενο στα bots Google. Πρέπει να ορίσετε τους κατάλληλους ορισμούς του Meta για να καθορίσετε σωστά το περιεχόμενο. Τα μεταδεδομένα εμφανίζονται κάτω από τη διεύθυνση URL σας στο SERP.
Απάντηση – η Google τιμωρεί τώρα τις ιστοσελίδες χωρίς ανταπόκριση και η στόχευση κινητής τηλεφωνίας αρχίζει να λαμβάνει τα διόδια τηςαμέσως. Έτσι, βεβαιωθείτε ότι όλο το περιεχόμενό σας ανταποκρίνεται ώστε να φορτώνεται πλήρως σε οποιαδήποτε συσκευή από υπολογιστές σε tablet και κινητά τηλέφωνα.
Στόχευση λέξεων-κλειδιών – Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αποτελεσματικά εργαλεία αναζήτησης λέξεων-κλειδιών όπως

You May Also Like

About the Author: admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *