9 Digital Marketing Tips that Will Increase Your Visibility

9 Digital Marketing Tips that Will Increase Your Visibility

Σήμερα, η τεχνολογία και η καινοτομία αυξάνονται με τεράστιο ρυθμό. Το μάρκετινγκ στο διαδίκτυο έχει καταστεί σημαντικό για επιχειρήσεις, σύγχρονα εμπορικά σήματα, οργανισμούς και εταιρείες παγκοσμίως. Πολλές μεγάλες εταιρείες έχουν αρχίσει να αγκαλιάζουν την ψηφιακή διαφήμιση και το μάρκετινγκ ως έναν τρόπο προσέγγισης περισσότερων πελατών.

Το ψηφιακό μάρκετινγκ ή το μάρκετινγκ είναι επίσης γνωστό ως διαφήμιση μέσω διαδικ Η κύρια ιδέα πίσω από αυτό είναι η εμπορία προϊόντων και υπηρεσιών που χρησιμοποιούν ψηφιακές πλατφόρμες όπως ιστοσελίδες, Facebook ή / και Twitter, τα οποία είναι διαθέσιμα στο διαδίκτυο.

Συμβουλές ψηφιακού μάρκετινγκ
Σύμφωνα με μια έκθεση του Πανεπιστημίου Pew Research του 2018, οι καταναλωτές διαβάζουν πολλές πηγές, σχόλια και αναθεωρήσεις διαφόρων ψηφιακών καναλιών πριν κάνουν μια αγορά. Επομένως, η κατοχή μιας ομάδας που διαχειρίζεται το ψηφιακό μάρκετινγκ είναι σημαντική επειδή θα μπορείτε να προσεγγίζετε περισσότερους δυνητικούς πελάτες για τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες σας.

ΟΦΕΛΗ ΑΓΟΡΑΣ ΠΕΛΑΤΩΝ
Άλλα σημαντικά οφέλη της ενσωμάτωσης του ψηφιακού μάρκετινγκ είναι η απεριόριστη πρόσβαση, το χαμηλό κόστος, η παρακολούθηση, τα μετρήσιμα αποτελέσματα, η υψηλή απόδοση των επενδύσεων, η ευελιξία και η εύκολη προσαρμογή.

Απεριόριστη πρόσβαση: Τα Παγκόσμια Στατιστικά στοιχεία 2019 δείχνουν ότι υπάρχουν περίπου 3,9 εκατομμύρια χρήστες στο Διαδίκτυο σε όλο τον κόσμο, με αριθμούς που αναμένεται να αυξηθούν κάθε χρόνο, χάρη στην ψηφιακή είσοδο. Η έντονη επένδυση σε στρατηγικές ψηφιακού μάρκετινγκ μέσω της διαφήμισης σε διάφορες διαδικτυακές πλατφόρμες μπορεί να βοηθήσει τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες σας να γίνουν ορατά σχεδόν σε όλα τα μέρη του κόσμου. Οι ειδικοί μάρκετινγκ συμφωνούν ότι η ψηφιοποίηση προσφέρει στους νέους επιχειρηματίες την ευκαιρία να ταξιδέψουν σε όλο τον κόσμο, χάρη στην πολυάριθμη έκθεση που προσφέρει το Διαδίκτυο.

Χαμηλό κόστος: Ο προϋπολογισμός μάρκετινγκ και διαφήμισης είναι ένα από τα πιο σημαντικά χρηματοοικονομικά προβλήματα που οι οργανώσεις πρέπει να αντέξουν να κάνουν πολλές πωλήσεις. Ωστόσο, οι επιχειρήσεις ψηφιακού μάρκετινγκ, όπως το LYFE Marketing, προωθούν το μάρκετινγκ μέσω διαφόρων ψηφιακών πλατφορμών, καθώς είναι φθηνότερες και λιγότερο δαπανηρές. Για παράδειγμα, με μερικά νομίσματα, μπορείτε να δημιουργήσετε τον δικό σας ιστότοπο, όπου οι πιθανοί πελάτες μπορούν να έχουν πρόσβαση στα προϊόντα σας χωρίς να χρειάζεται να έρχονται στο κατάστημα.

Μεγάλες επιστροφές επενδύσεων: Για όλες τις επιχειρήσεις, η απόδοση της επένδυσης είναι σημαντική. Με την ενσωμάτωση του μάρκετινγκ στο Διαδίκτυο και της διαφήμισης, η οποία είναι μια φτηνότερη στρατηγική μάρκετινγκ, η εταιρεία θα είναι σε θέση να πραγματοποιήσει μεγάλες πωλήσεις, αυξάνοντας έτσι τα κέρδη. Για παράδειγμα, θα κοστίσει πολύ λιγότερο η εκτέλεση των διαφημίσεών σας σε πλατφόρμες κοινωνικών μέσων, οι οποίες θα προσελκύσουν νέους αγοραστές που είναι πρόθυμοι να αγοράσουν το προϊόν σας.

Παρακολούθηση
Εύκολο στην παρακολούθηση και την αξιολόγηση: Η επιτυχία ή η αποτυχία του ηλεκτρονικού μάρκετινγκ μπορεί εύκολα να μετρηθεί και να παρακολουθηθεί για να εξασφαλιστεί ο αντίκτυπός του. Η αύξηση της αξίας των πωλήσεων μπορεί να μετρήσει την πρόοδο. Επιπλέον, εργαλεία όπως το Google AdWords Manager σάς δίνουν την ευκαιρία να παρακολουθήσετε την απόδοση των διαφημίσεών σας στην αναζήτηση Google. Επίσης, σας βοηθούν να προσδιορίσετε τον αριθμό των ατόμων που είδαν τις διαφημίσεις σας. Το Google Analytics είναι ένα άλλο εύχρηστο εργαλείο για τη μέτρηση συγκεκριμένων στόχων και στόχων που θα βρείτε στον ιστότοπό σας.

Ευελιξία: Η αποτελεσματικότητα των ψηφιακών διαφημίσεων και η ανατροφοδότηση θα καθορίσουν το μέλλον του οργανισμού. Εάν η διαφήμιση είναι επιτυχής, ο οργανισμός θα εξετάσει το ενδεχόμενο να επενδύσει περισσότερο σε μια στρατηγική ψηφιακού μάρκετινγκ για να μεγιστοποιήσει την απόδοση του. Ωστόσο, εάν το μάρκετινγκ στο διαδίκτυο δεν πραγματοποιεί όπως αναμένεται, η ομάδα μάρκετινγκ θα πρέπει να αλλάξει το σχέδιό τους αναλόγως.

Προϊόν
Branding: Η ανάπτυξη προϊόντων μπορεί να είναι μια κατάλληλη στρατηγική μάρκετινγκ για έναν μεγάλο οργανισμό και είναι καλά αναπτυγμένη. Μια έρευνα από το HubSpot το 2014 δείχνει ότι το 92% των εμπόρων που ασχολούνται με τη σημασία του μάρκετινγκ κοινωνικών μέσων ενημέρωσης 80% αναγνωρίζουν την αύξηση του κορεσμού του ιστοτόπου τους, ο οποίος είναι ζωτικής σημασίας για την ανάπτυξη του προϊόντος. Αυτό δείχνει ότι οι επιχειρηματίες μπορούν να χρησιμοποιήσουν τις ψηφιακές πλατφόρμες τους για να δημιουργήσουν το εμπορικό σήμα και τη φήμη τους. Μια καλά σχεδιασμένη ιστοσελίδα ή ένα κοινωνικό δίκτυο με εξαιρετικά διαδραστικά χαρακτηριστικά είναι απαραίτητη για την ανάπτυξη και την ανάπτυξη μάρκας.

HomeDigital9 Στρατηγικές διαφήμισης που θα σας αυξήσουν την ορατότητα

9 Ψηφιακές συμβουλές μάρκετινγκ για την αύξηση της προβολής σας PJ GERMAIN 1 Σχόλιο
Tweet
2
Μοιραστείτε
3
Μοιραστείτε
Pin
Μοιραστείτε
5 τέλη
5.0
11
Στον 21ο αιώνα, το ψηφιακό μάρκετινγκ είναι ένα ισχυρό εργαλείο για μάρκες και επιχειρήσεις. Πώς να

ψηφιακή σας επιτρέπει να δημιουργήσετε εκπληκτικές στρατηγικές, εκστρατείες και μάρκετινγκ που μπορούν να πάρουν τη μικρή επιχείρησή σας από το μηδέν στα εκατομμύρια.

Ανεξάρτητα από τις αξίες, τους στόχους και τους βραχυπρόθεσμους στόχους της επιχείρησής σας, μια καλά καθορισμένη στρατηγική ψηφιακού μάρκετινγκ μπορεί να κάνει τη διαφορά μεταξύ ελέγχου και επιτυχίας.

Στη σημερινή θέση, μοιράζομαι 9 συμβουλές ψηφιακού μάρκετινγκ που θα σας αυξήσουν το χρόνο ορατότητας. Πιάσε ένα στυλό, χαρτί, δώστε προσοχή και δουλέψτε!

ψηφιακές στρατηγικές μάρκετινγκ
Βεβαιωθείτε ότι η αγορά σας και οι αγοραστές
Για να κάνετε καλή επιχείρηση, πρέπει να δώσετε τη σωστή τιμή. Οι άνθρωποι δεν θα είναι

ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΑ ΜΕΛΕΤΕΣ RST
Η πρώτη ιδέα είναι το κλειδί για την εκτόξευση και την ανάπτυξη της μάρκας σας με την πώληση στο διαδίκτυο. Εάν, κατά πάσα πιθανότητα, η πρώτη εντύπωση της καμπάνιας σας στο διαδίκτυο είναι μη ρεαλιστική και παράλογη, τότε είστε σίγουροι ότι θα είναι δύσκολο να αλλάξετε την αφήγηση. Είναι σοφό να αναπτύξετε μια καλή πρώτη εντύπωση της επιχείρησής σας για να προσελκύσετε πιθανούς αγοραστές.

Εδώ, όταν αντιμετωπίζετε μεγάλες προκλήσεις, μπορείτε να δείτε τις υπηρεσίες SEO Analytics για να σας βοηθήσουμε να βρείτε τις λέξεις-κλειδιά για την επιχείρησή σας.

στρατηγικής μάρκετινγκ περιεχομένου και περιεχομένου
Συμβουλές για την εύρεση μιας ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΣΠΟΥΔΩΝ COMPUTER STUDY
Ανάλογα με τον τύπο της επιχείρησης, θα πρέπει να έχετε ένα σχέδιο για το πώς να σχεδιάσετε μια επιτυχημένη εκστρατεία ψηφιακού μάρκετινγκ που θα βοηθήσει στην ανάπτυξη και ανάπτυξη της εταιρείας. Εδώ είναι μερικές συμβουλές για να σας βοηθήσει να βρείτε μια επιτυχημένη εκστρατεία μάρκετινγκ στο διαδίκτυο.

ΧΡΕΙΑΖΕΤΕ ΤΑ ΣΑΣ FEELINGS
Έχετε σαφείς στόχους να αναζητήσετε πριν ξεκινήσετε την ψηφιακή διαφήμισή σας. Οι στόχοι σας θα πρέπει να περιλαμβάνουν τη συνειδητοποίηση της επωνυμίας, την απόκτηση νέων πελατών, τη λήψη σχολίων από τους πελάτες ή / και το να έχουν μεγάλο κοινό και δημοτικότητα στα προϊόντα ή τις υπηρεσίες σας.

ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΣΗΜΑ
Τι είδους πελάτης θέλετε; Αυτό εξαρτάται από τα προϊόντα / υπηρεσίες που πουλάτε. Είναι αδύνατο να στοχεύσετε όλους ως δυνητικούς πελάτες. Ως εκ τούτου, για μια επιτυχημένη εκστρατεία ψηφιακού μάρκετινγκ, η ομάδα μάρκετινγκ θα πρέπει να έχει μια καλά καθορισμένη αγορά που είναι καλά σχεδιασμένη για να ταιριάζει με τα προϊόντα που πωλείτε.

Δημιουργήστε τον προϋπολογισμό σας
Κάντε έναν προϋπολογισμό ως προς το ποσό που θέλετε να δαπανήσετε και πώς να χρησιμοποιήσετε τον προϋπολογισμό για να αποφύγετε να χάσετε. Κατά τη διάρκεια του προϋπολογισμού για την εκστρατεία ψηφιακού μάρκετινγκ, ίσως είναι καλύτερο να συμβουλευτείτε έναν επαγγελματία στον τομέα των επικοινωνιών, ο οποίος θα σας βοηθήσει να υπολογίσετε πόσα χρήματα θα ξοδέψετε και τι μπορείτε να περιμένετε.

ΕΧΕΤΕ ΧΡΟΝΟΣ
Προγραμματίστε μια στιγμή κατά την οποία θα επιτύχετε συγκεκριμένους στόχους πωλήσεων και στόχους. Επιπλέον, τα χρονικά όρια θα σας βοηθήσουν να παρακολουθήσετε την αποτελεσματικότητα της καμπάνιας μάρκετινγκ. Τα χρονικά πλαίσια μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν για σύγκριση κατά την ανάλυση των αποτελεσμάτων των διαφόρων στρατηγικών μάρκετινγκ στο διαδίκτυο.

top-7-ότι-λάθη
ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΜΑΘΗΣΗΣ
Εκτός από τους λογαριασμούς κοινωνικών μέσων ή την ανάπτυξη ιστοτόπων, προκειμένου να πετύχετε το ψηφιακό μάρκετινγκ, πρέπει να βελτιώνετε διαρκώς τις δεξιότητές σας. Μείνετε ενημερωμένοι με τις υπάρχουσες μεθόδους και μετρήστε την απόδοσή σας για να βελτιώσετε τις αδυναμίες σας. Μερικά κοινά λάθη που έγιναν στο ψηφιακό μάρκετινγκ είναι:

ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΣ ΚΑΤΑΝΟΜΗ ΤΩΝ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΩΝ
Το πιο συνηθισμένο λάθος που οι επιχειρηματίες αποτυγχάνουν να διαθέσουν είναι αρκετά χρήματα για το ψηφιακό μάρκετινγκ, γι ‘αυτό κάνουν την εκστρατεία ανεπιτυχής. Ως επιχειρηματίας, πρέπει να επενδύσετε σε μεγάλο βαθμό στο ψηφιακό μάρκετινγκ επενδύοντας σε εργαλεία όπως το λογισμικό διαχείρισης έργων και εργαλεία SEO. Επιπλέον, είναι σημαντικό να χρησιμοποιήσετε ανταγωνιστικούς υπαλλήλους για την εκστρατεία μάρκετινγκ για να έχετε αποτελέσματα.

Κοιτάξτε ένα μνήμη
Πολλοί επιχειρηματίες επικεντρώνονται σε μια μεγάλη ομάδα ανθρώπων, ξεχνώντας ότι πρέπει να δώσουν προσοχή σε μια μικρή ομάδα ανθρώπων που είναι παθιασμένοι με το εμπορικό σήμα τους. Η στόχευση του λάθους κοινού καθιστά την ηλεκτρονική διαφημιστική καμπάνια αναποτελεσματική, ώστε να βρείτε το σωστό κοινό που πρέπει να αξιολογήσετε την τρέχουσα βάση χρηστών σας.

ΠΑΡΕΧΟΝΤΑΣ μια μυστηριώδη περιοχή
Αν έχετε έναν ιστότοπο μάρκετινγκ που δεν ανταποκρίνεται, τότε τα αποτελέσματα αναζήτησης θα μειωθούν. Για να καταστήσετε την πλατφόρμα ψηφιακού μάρκετινγκ πιο ανταγωνιστική, πρέπει να δημιουργήσετε έναν ισχυρό, ευέλικτο και ανταποκρινόμενο χώρο. Αυτό σημαίνει ότι ένας ιστότοπος πρέπει να είναι ευέλικτος από άποψη οθονών χρηστών, ώστε να είναι μοναδικός και φιλικός προς το χρήστη. Επιπλέον, προτού ξεκινήσετε μια διαφημιστική πλατφόρμα, ελέγξτε τον ιστότοπό σας για να βεβαιωθείτε ότι είναι φιλικός προς το χρήστη.

ΟΧΙ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ
Οι ιστότοποι κοινωνικής δικτύωσης όπως το Facebook, το Twitter και το Instagram θεωρούνται ένα από τα κανάλια

πιο ισχυρό να πωλούν τα προϊόντα / τις υπηρεσίες σας. Εκτιμάται ότι 2,1 δισεκατομμύρια άνθρωποι παγκοσμίως βρίσκονται σε διάφορα φόρουμ. Εκτός από την εστίαση στον ιστότοπό σας, σκεφτείτε να μοιραστείτε ζωντανά βίντεο, δώρα και φωτογραφίες των προϊόντων σας για να δημιουργήσετε μια πλατφόρμα που να συνδέεται με νέους πελάτες.

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ
Περιεχόμενο Marketing
Το μάρκετινγκ θεωρείται ένα από τα πιο δύσκολα καθήκοντα στην ανάπτυξη μιας επιχείρησης. Για να αποκτήσετε υψηλή θέση στην ηλεκτρονική πλατφόρμα μάρκετινγκ, πρέπει να παράγετε διαδραστικό και εξαιρετικά ενημερωτικό περιεχόμενο που θα προσελκύσει νέους αγοραστές. Ενσωματώστε ζωντανά βίντεο και εικόνες των προϊόντων σας, καθώς αυτό θα βοηθήσει το κοινό-στόχο να αγαπά και να μοιράζεται περιεχόμενο. Επίσης, μπορείτε να ζητήσετε από τους πελάτες σας να απαντήσουν οικειοθελώς σε ερωτήσεις σχετικά με τα προϊόντα σας. Αυτό θα σας δώσει μια γενική εικόνα για το τι χρειάζονται οι πελάτες και πώς αξιολογούν τα προϊόντα / τις υπηρεσίες σας.

You May Also Like

About the Author: admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *