5 Nonprofit Digital Marketing Mistakes and How to Avoid Them

5 Nonprofit Digital Marketing Mistakes and How to Avoid Them

Σε αντίθεση με τις ιδιωτικές εταιρείες, οι μη κερδοσκοπικές οργανώσεις τρέχουν σε δωρεά ή συγκεντρωμένα κεφάλαια, απαιτώντας μεγάλη προσοχή σε ό, τι κάνουν, ειδικά στην οικοδόμηση των δικών τους εκστρατειών ανταλλαγής μηνυμάτων και συλλογής κεφαλαίων.

Για να είναι ένας μη κερδοσκοπικός οργανισμός αποτελεσματικός και σημαντικός, ένα από τα πιο σημαντικά πράγματα είναι το μάρκετινγκ. Ωστόσο, η δημιουργία μιας επιτυχημένης στρατηγικής μάρκετινγκ μπορεί να είναι ένα αποθαρρυντικό έργο.

Καθώς περνούν τα χρόνια, περισσότερες οργανώσεις μαθαίνουν από τα λάθη τους και αποφασίζουν να επικεντρώσουν τις προσπάθειές τους στην εδραίωση μιας ισχυρής παρουσίας για την προσέλκυση δωρητών.

Τονίσαμε τα πέντε λάθη μάρκετινγκ μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα που κάνουν πολλές μη κερδοσκοπικές οργανώσεις και πώς να τα αποφύγουμε.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ # 1. ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΚΑΛΗ ΚΑΜΠΑΝΙΑ
Πολλές οργανώσεις εκεί δεν λαμβάνουν μεγάλη προσοχή επειδή δεν δηλώνουν ρητά τις αντιρρήσεις τους για το έργο του είδους τους. Πονάει αυτά επειδή πολλοί άνθρωποι επιλέγουν να δωρίσουν σε μια οργάνωση που έχει σαφή ταυτότητα επωνυμίας.

μάρκετινγκ θυγατρικών

Οι άνθρωποι θέλουν για συναρπαστικές ιστορίες που επηρεάζονται από την αιτία σας. Έτσι, πρέπει να μεταφέρετε στους ανθρώπους τι κάνετε και πώς μπορούν να συνεισφέρουν και να συμμετέχουν στις καμπάνιες σας. Το μήνυμά σας πρέπει να είναι σαφές και σαφές. Εναλλακτικά, αν είναι συγκεχυμένη και άσχημα γραπτή, μπορεί να χάσετε την εμπιστοσύνη ακόμη και εκείνων που μπορούν να την προσφέρουν.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ # 2: ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΜΕ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ
Θα πρέπει να αφιερώσετε περισσότερο χρόνο και προσπάθεια μάρκετινγκ εάν δεν είστε μη κερδοσκοπικός. Όταν προγραμματίζετε νέες καμπάνιες ή έρανοι, τοποθετήστε ένα μέρος του προϋπολογισμού σας στο σωστό μήνυμα σε διάφορα κανάλια.

Είναι σημαντικό να έχετε καλή PR να έχει μια επιτυχημένη εκστρατεία συγκέντρωσης χρημάτων. Εάν ένας πιθανός χορηγός θα μπορέσει να βρει το μη κερδοσκοπικό σας σε ένα blog, να ακούσει για εσάς στο ραδιόφωνο και να διαβάσει για εσάς μέσω της ανάρτησης ενός φίλου στα κοινωνικά μέσα ενημέρωσης ταυτόχρονα, αυτός ή αυτή μπορεί να είναι επιφυλακτικός. Επιπλέον, αν το πρόβλημά σας έρθει μαζί τους, θα εμπλακούν.

Ποτέ μην υποτιμάτε τη δύναμη του PR. Πολλοί μη κερδοσκοπικοί ιδιοκτήτες και ηγέτες μπορούν να δωρίσουν γρήγορα, αλλά σίγουρα μπορούν να κάνουν δωρεές, να προσελκύσουν δωρητές και να λάβουν κρατική στήριξη.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ # 3. Δεν είναι αρκετό να είναι καλύτερο
Γνωρίζατε ότι χρειάζονται μόνο 0,05 δευτερόλεπτα για έναν αναγνώστη να κάνει μια εντύπωση σχετικά με τον ιστότοπό σας; Είναι πάντα ένας ιστοχώρος που πρέπει να κάνει ο επισκέπτης πριν αποφασίσει αν έχει την επιθυμία να εξερευνήσει τον ιστότοπό σας από μόνος του ή να προχωρήσει σε άλλους ιστότοπους που μπορεί να μην φαίνονται πολύ σημαντικοί για αυτούς. Εξαρτάται από το αν μένουν ή αποχωρούν.

Σε περίπτωση που δεν γνωρίζετε, οι πρώτες εντυπώσεις έχουν σημασία. Έχοντας ένα καλό web design εξασφαλίζει ότι ο οργανισμός σας θα έχει μια ισχυρή πρώτη εντύπωση για τους δωρητές, τους εθελοντές και τις προοπτικές.

web-design-μεγάλη-γραμματοσειρά

Όχι μόνο ο συναρπαστικός σχεδιασμός ιστοσελίδων προσελκύει την προσοχή, αλλά μπορεί επίσης να τονώσει τις συναισθηματικές αντιδράσεις των αναγνωστών σας που τους εμπνέουν να αναλάβουν δράση.

Πολλά οφέλη εκτός αν κάνετε το λάθος να μην επενδύσετε αρκετό χρόνο και πόρους για να καταλήξετε σε ένα εξαιρετικό σχεδιασμό. Εξαιτίας αυτού, αυτοί οι ιστότοποι μοιάζουν με μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς.

Έχετε μια νοοτροπία του παρόχου – θέλουν πάντα να υποστηρίξουν τον νικητή.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ # 4. ΜΗΝ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΡΕΧΟΥΝ ΤΑ ΑΚΟΛΟΥΘΑ ΣΑΣ
Για να αναπτύξετε τη λίστα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας, είναι σημαντικό να δημιουργήσετε τη σωστή καμπάνια μάρκετινγκ ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Ωστόσο, θα πρέπει να σταματήσετε όσους δεν έχουν καμία επιθυμία να διαβάσουν τα μηνύματά σας. Η κατάργηση των ατόμων από τη λίστα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας μπορεί να σας φανεί λίγο τρομακτικό κατά την πρώτη στιγμή, αλλά οι συνδρομητές από τη λίστα σας μπορεί να σας κοστίζουν χρήματα. Έτσι, μην τα κρατάτε για πολύ. Μετά από όλα, θα είναι εύκολο να δείτε τι λειτουργεί πίσω από το σχέδιό σας και να δημιουργήσετε μια στοχευμένη καμπάνια ηλεκτρονικού ταχυδρομείου εάν είστε μια κοινότητα ανθρώπων που πραγματικά ενδιαφέρονται για την αιτία σας.

Θεωρείτε ότι είναι δύσκολο για τους χρήστες να κάνουν κλικ και να ανοίξουν τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας; Ακολουθεί ένας γρήγορος οδηγός για να καταλάβετε τα εισερχόμενά σας.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ # 5. ΜΗΝ ΚΡΑΤΗΣΕΤΕ ΤΟΥΣ ΦΑΚΕΛΟΥΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
Τα κοινωνικά μέσα ενημέρωσης μπορούν να είναι ένα από τα πιο ισχυρά εργαλεία στρατηγικής μάρκετινγκ, αν γνωρίζετε πώς να τα χρησιμοποιήσετε. Το λάθος που έκαναν πολλοί μη κερδοσκοπικοί οργανισμοί είναι να στείλουν πάρα πολλές πληροφορίες, δίνοντάς τους πάρα πολλές ευκαιρίες για τους οπαδούς τους να συμμετάσχουν ενεργά.

Ποια πλατφόρμα επικοινωνίας λειτουργεί

Ένας πολύ καλός τρόπος για να αποκτήσετε νέες γνώσεις από τις ιστορίες του μαθητή σας είναι να μάθετε να διαιρείτε το περιεχόμενό σας σε τρία τμήματα: τα υλικά μετατροπής, το περιεχόμενο της ομάδας σας και το περιεχόμενο περιεχομένου από άλλους οργανισμούς.

Μετά από αυτό, έχετε τα μέλη της ομάδας της ερευνητικής σας ομάδας και τα σχετικά hashtag που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να σχεδιάσετε το

τον ταξιδιώτη. Μάθετε ποιες από τις αναρτήσεις σας είναι οι καλύτερες και προσδιορίστε συχνά τα άτομα που λαμβάνουν μέτρα σχετικά με τις αναρτήσεις σας. Έχοντας μια ιδέα για το περιεχόμενο που οι φίλοι σας είναι περισσότερο αφοσιωμένοι, θα ξέρετε τι είδους περιεχόμενο είναι πιο αποτελεσματικό. Σκεφτείτε τους τρόπους με τους οποίους μπορείτε να διεγείρετε την καλή συζήτηση μεταξύ των μαθητών σας. Αν θέλετε να κάνετε περισσότερα με τη διαφημιστική πλατφόρμα Twitter, εδώ είναι ένας χρήσιμος οδηγός μάρκετινγκ o

n Twitter.

Το περιβάλλον των επικοινωνιών αλλάζει διαρκώς. Πρέπει να μάθετε πώς να είστε ευέλικτοι, παραγωγικοί και πάντα αξίζει τον κόπο, ειδικά αν εκπροσωπείτε τον μη κερδοσκοπικό οργανισμό.

ΤΕΛΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ
Κάθε μη κερδοσκοπικός οργανισμός είναι διαφορετικός. Ωστόσο, μπορείτε να αποκτήσετε μεγαλύτερη προβολή, να αυξήσετε το κοινό σας και να προσεγγίσετε εάν αποφύγετε αυτά τα σημαντικά λάθη ψηφιακού μάρκετινγκ.

You May Also Like

About the Author: admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *